Datum/Tijd
Datum - 11/01/2023
17:00 - 21:30
Locatie
Restaurant Het Wolthuis
Het bestuur van Sociëteit Contact nodigt alle leden met partner van harte uit voor de Nieuwjaarsontmoeting aan het begin van een nieuwe jaar.
De feestelijke bijeenkomst vindt plaats op woensdag 11 januari 2023 vanaf 17.00 uur in Restaurant Het Wolthuis Wouwsestraatweg 146 te Bergen op Zoom. www.restauranthetwolthuis.nl
Het programma ziet er als volgt uit:
Volgens goed gebruik starten we met een glas bubbels (waarbij ook ’n alcoholvrije variant mogelijk is).
Bij deze gelegenheid heffen wij graag het glas op een gezond en succesvol 2023.
Onze voorzitter zal vervolgens in zijn Woordje terugkijken op het afgelopen jaar bij onze sociëteit en vooruitblikken op het nieuwe jaar 2023.
Hierna wordt ieder uitgenodigd voor het diner:
Menu Het Wolthuis
Amuses:
Rillettes van gans – gelei van Hoisin – gefrituurde gember
Pani puri – eendenleverschuim – Chioggia biet – crème van Cevennes ui
***
Voorgerecht:
Krabsalade met parelcouscous en een gelei van krab – krokantje van garnalen –
mayonaise van tandoori – Hollandse garnalen – zoetzuur van spitskool – schuim van
Tom Kha Kai
&
Ree carpaccio – zoetzuur van koolrabi – schuim van aardpeer – oesterzwammen
***
Tussengerecht:
Gegrilde coquilles – beluga linzen – crème van doperwt – tartaar van koud gegaarde
paprika – schuim van gerookt spek – langoustine jus
***
Soep:
Soep van peterseliewortel – duxelles van paddenstoelen – zoetzuur van knolselderij –
krokantje van rode biet
***
Spoom:
Sorbet van wortel en kokos, zoetzuur van paarse wortel, sapje van gele wortel
***
Hoofdgerecht:
Hertenrug – bitterbal van hert – zoetzuur van pompoen – fondant aardappel – crème van artisjok – crème van spruitjes – saus van Banyuls
***
Dessert:
Koffie-ijs – schuim van espresso en mascarpone – witte chocolade crumble – mango crisp – gel van bloedsinaasappel – gel van drop – meringue van Yuzu
De drankjes (buiten het aperitief) worden door de leden zelf besteld en na afloop voldaan.
Een karaf met plat water op elke tafel wordt betaald vanuit de clubkas.
Kosten voor het menu bedragen € 61,50.
De clubkas betaalt voor de leden €11,50, introducees en niet-leden betalen het volledige bedrag (d.w.z. € 61,50).
Bij opgave voor deelname graag
* € 50,- (voor leden) óf
* € 61,50 voor introducees/niet-leden op banknummer NL47 RABO 0314 9672 30 voldoen.
Na afloop betalen de deelnemers enkel de genoten drankjes (exclusief de aanvangsborrel) bij onze gastheer en gastvrouw van het Wolthuis.
Indien er intoleranties of allergieën gemeld moeten worden, dan graag deze doorgeven aan de penningmeester.
Mogen wij uw aanmelding uiterlijk woensdag 28 december a.s. ontvangen?
Wij hopen u allen te mogen verwelkomen!
Bevestigingen
Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.
Evenement gegevens
Wie gaan er nog meer mee:- John Lodewijk
- Adriaan Vlamings
- Pierre Chamuleau
- Frans van Engelen
- Herman van Zeggeren
- Bert Assink
- Walther Stroop
- Ad van der Heijden (Terh)
- Piet Coppens
- Ad Smits
- Gerard Backx
- Ad Vos